Willem van de Velde & Zoon

De tentoonstelling Willem van de Velde & Zoon in Het Scheepvaartmuseum wordt verlengd. Het publiek krijgt nu tot en met 8 mei 2022 de gelegenheid om deze must-see overzichtstentoonstelling te bezoeken, mede dankzij de medewerking van de vele (inter-)nationale bruikleengevers.

 

Michael Huijser, directeur van Het Scheepvaartmuseum: “Het realiseren van deze tentoonstelling was voor ons museum echt een droom die uitkwam. Het is geweldig dat wij nu nog meer mensen de kans kunnen bieden om zoveel werken van Willem van de Velde de Oude en Willem van de Velde de Jonge bij elkaar te zien: we zijn alle bruikleengevers dankbaar dat zij hier zo enthousiast aan meewerkten".

 

De tentoonstelling Willem van de Velde & Zoon is te bezoeken tot en met 8 mei 2022. De verlenging van de tentoonstelling betekent dat ook de inzendperiode voor deelname aan de Teeckenwedstrijd wordt verlengd. Met deze wedstrijd is een prachtig prijzenpakket met kunstenaarsmaterialen van Vlieger Papier te winnen.  

 

Het Scheepvaartmuseum biedt bezoekers elke zondagmiddag een verhaal op zaal aan (op zondagen tussen 11.30-13.30 uur, gratis voor bezoekers met een geldig museum toegangsbewijs).

 

[ Ga hier naar de website met veel informatie ]