Examenkracht: voorbereiding op examens

ExamenKracht is de nieuwe examentrainer die exclusief beschikbaar is voor scholen die deelnemen aan Stichting VO-content.

 

Bereid je vast voor op volgend schooljaar en zet vast de nieuwe link klaar voor je leerlingen.

 

Vanaf de eerste schooldag na de zomervakantie (23 augustus 2021) is ExamenKracht kosteloos beschikbaar voor deelnemers aan VO-content. Dat betekent dat de examentrainer waar je de afgelopen jaren mee gewerkt hebt (eindexamensite.nl) vanaf 1 augustus niet meer binnen het lidmaatschap van VO-content valt. Zorg dus dat je de nieuwe link opneemt in jouw digitale leerplatform, LAS, ELO of schoolwebsite en dat je collega's op de hoogte zijn. Zodat iedereen goed voorbereid is.

 

Via de startpagina van ExamenKracht komt je leerling met één klik op de juiste plek. De leerling krijgt een overzicht van de vakken die hij of zij heeft gekozen (en kan dit aanpassen). Het is eenvoudig om verder te oefenen met examens waar eerder aan begonnen is. En je leerling kan zich koppelen aan groepen, zodat de docent de voortgang van de leerling ziet. Het is nu ook mogelijk om als leerling jezelf te koppelen aan je mentor. Mentoren kunnen dan vanaf de startpagina de voortgang van hun mentorleerling zien.