VGN Didactiekconferentie 4 en 5 februari 2021

De Vereniging Geschiedenisdocenten in Nederland (VGN) organiseert jaarlijks een praktijkgerichte en actuele scholing voor en door docenten om te blijven vernieuwen in het klaslokaal. Tussen de vele workshops door leren de deelnemers van elkaar door waardevolle dialogen in de mooie vertrekken en tuinen van paviljoen hotel de Beyaerd. Hotel de Beyaerd ligt vlakbij het veluwemeer.

 

Een ontmoeting met uitgevers en educatieve instellingen over de recente ontwikkelingen m.b.t leermiddelen, lezingen en een onderhoudend avondprogramma over de website 75-jaar bevrijding (NOS) completeren de tweedaagse. Dat alles maakt de didactiekconferentie een ervaring waarvan u niet wist dat scholing zo leuk kan zijn.

 

Programma

 

Het programma is divers en verdeeld over de verschillende tijdvakken en leerniveaus. Dit jaar wordt de conferentie op een andere plek georganiseerd, in een andere maand en tegen een hele scherpe prijs.

 

[ Lees meer op de site van VGN ]