Jaarvergadering VGN

Helaas kon door het coronavirus de jaarvergadering van de VGN op 6 april 2020 niet doorgaan. Echter op 21 september 2020 wil de VGN alsnog de jaarvergadering houden.

 

Het bestuur is hard bezig met de visie op een nieuwe structuur binnen de vereniging en daarvoor is input nodig.

Natuurlijk wil het bestuur ook graag het afgelopen jaar evalueren en vooruit kijken naar de toekomst. Welke kant gaan we met de VGN op en wat voor vereniging willen we zijn om ook toekomstbestendig te zijn? Er is ruimte voor de commissies om kort hun activiteiten toe te lichten en nieuwe plannen te presenteren.

Natuurlijk is er een kans dat ook deze vergadering door corona niet fysiek kan doorgaan. Als dit het geval is, dan wordt de jaarvergadering verplaatst naar een online bijeenkomst en kan je vanuit huis meepraten.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor geïnteresseerden!

 

Houd hiervoor de website van de VGN in de gaten