Profielwerkstukproject 'Vrede & Veiligheid'

In het schooljaar 2020-2021 organiseert de Atlantische Onderwijscommissie wederom een editie van het profielwerkstukkenproject voor ambitieuze leerlingen uit het eindexamenjaar die hun profielwerkstuk schrijven over een vraagstuk met betrekking tot internationale vrede & veiligheid.

 

Actuele veiligheidsvraagstukken

 

De koppels komen vanaf september een aantal keer naar het kantoor van de Atlantische Commissie toe voor extra begeleiding, om adviezen te ontvangen over hoe je een ‘excellent’ profielwerkstuk schrijft en medeleerlingen uit het hele land te ontmoeten. Daarnaast kunnen koppels interessante bijeenkomsten van de Atlantische Commissie én Jonge Atlantici bijwonen en zo kennismaken met het Haagse netwerk en hun kennis over actuele veiligheidsvraagstukken vergroten.

 

Aanmelding

 

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uit alle aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van koppels (duo’s en trio’s) op basis van hun motivatie en het beoogde thema van hun PWS. De aanmeldingsperiode sluit op 29 mei 2020.

 

[ Meer informatie is hier te vinden. ]