Geschiedenislessen in Corona-tijd

Hoe combineer je geschiedenislessen op school met digitaal afstandsonderwijs?

 

Wanneer de scholen opengaan, zal er in veel gevallen een combinatie ontstaan van afstandsonderwijs en lesgeven op school. Hoe pak je dat aan? Wat zijn succesfactoren en valkuilen? En hoe kun je jouw onderwijs op zowel effectieve als efficiënte wijze hierop inrichten?

 

Gratis nascholing

 

Het Expertisecentrum Vakdidactiek Noord Geschiedenis organiseert in samenwerking met de havo/vwo-commissie van de VGN op donderdag 28 mei een gratis nascholing over het combineren van online en fysiek lesgeven. Met collega’s uit Nederland en België gaan we op zoek naar mogelijkheden om hier vorm aan te geven.

 

Wilt u hier ook bij aanwezig zijn?

 

[ Meld u dan aan en ontvang de link voor deze online sessie. ]