Gouden Eeuw Special

De Gouden Eeuw special is een exclusieve uitgave met de beste verhalen uit Historisch Nieuwsblad over gewetenloze kolonisten, heroïsche zeehelden, bange regenten en gewiekste admiraals, maar met de nuanceringen die de geschiedenis zo veelkleurig maakt. 

 

Lees alles over het vergaren en behouden van macht, over de oorlog van de VOC en de WIC, de onoverwinnelijke Michiel de Ruyter, de bloeiende handel in het Oostzeegebied en het Hollandse huwelijk in de zeventiende eeuw. Ontdek de top 25 mooiste geschiedenisboeken over de Gouden Eeuw die u beslist moet lezen en nog veel meer.

De beste artikelen en rubrieken uit Historisch Nieuwsblad van gerenommeerde auteurs bieden u een geheel nieuwe en genuanceerde kijk op het populaire beeld van de Republiek der Verenigde Nederlanden tijdens de meest roemruchte, maar ook omstreden periode uit ons verleden.

[ Het tijdschrift is hier te bestellen via de site van Historisch Nieuwsblad ]