Inspiratiedag digitalisering geschiedenisonderwijs 13 nov 2018

Tijd voor Geschiedenis organiseert dit jaar de tiende editie van de VO-Digitaal Academy. Tijd voor een feestje dus! De VO-Digitaal Academy is een volledig verzorgde studie- en inspiratiedag over de digitalisering van het geschiedenisonderwijs en het gebruik van onze digitale leermiddelen.

 

 

Tijd voor Geschiedenis

 

 

Op de inspiratiedag wordt de digitale lesmethode Tijd voor Geschiedenis gepresenteerd en verder toegelicht. Ook is  Willem-Jan Renger, ‘Head of Innovation Studio’ van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, en zijn team bereid gevonden om in te zoomen op Ludodidactiek. Daarbij wordt praktisch aan de slag gegaan met games als basis van het leerproces.

 

 

De Speld

 

 

Niemand minder dan Peter Heerschop opent het feest, en met een live nieuwsuitzending van De Speld sluiten we de dag af. Tijdens de VO-Digitaal Academy is er voldoende gelegenheid om met collega’s en ontwikkelaars te spreken. Vanzelfsprekend wordt gezorgd voor een heerlijke lunch en afsluitende borrel.

 

[ Bekijk hier de website met meer gegevens ]