Paleisreis door Paleis het Loo

In de zomervakantie, van 22 juli tot en met 27 augustus 2017 (ook op de maandagen geopend) is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar een Paleisreis en ze gaan ook zelf aan de slag! Daarnaast zijn er nog meer leuke kinderactiviteiten om te speuren en spelen.

Paleisreis Aan de slag

In het Kinderatelier maken de kinderen kennis met de koninklijke beroepen chauffeur, koetsier, tuinvrouw en architect en ze gaan ook zelf aan de slag! Kinderen helpen mee met het klaarmaken van de koninklijke auto of een rijtuig en ontwerpen hun eigen moestuin en paleis.

Meedoen aan ‘Paleisreis Aan de slag’ is gratis, maar er is wel een geldig entreebewijs nodig.

Aanmelden voor het Kinderatelier in de zomervakantie is niet nodig.

Het Kinderatelier in de stallen is geopend van 10.00 – 17.00 uur en is op eigen gelegenheid te bezoeken.

[ Lees meer op de site van Paleis Het Loo ]

Bekijk ook