Kinderconservator gezocht

8 juli t/m 29 oktober 2017

Maak je eigen tentoonstelling met ECHTE museumstukken!

Lijkt het je leuk om een tentoonstelling met museumstukken te maken die soms wel meer dan 2000 jaar oud zijn? Dan is Museum Het Valkhof op zoek naar jou! Trek een schort aan, kies de museumstukken die jij wilt exposeren, schrijf een tekstbordje, verzin een titel en maak via een app jouw persoonlijke tentoonstellingsposter. Als je jouw poster naar het museum mailt, dan zorgt Het Valkhof ervoor dat deze op een grote posterwand komt te hangen.

Jouw kunstwerk in het museum

In de ruimte waar je aan de slag kunt als kinderconservator staat ook een grote tekentafel. Hier kun je je eigen kunstwerk maken, inlijsten en vervolgens ophangen. Jouw kunstwerk wordt dan toegevoegd aan de kinderkunstcollectie!

Bekijk ook